Hva er bratrening.no?

Bra trening er et team av mange entusiastiske, kreative og kunnskapsrike personer innenfor trening, kosthold og en sunn livstil. Vi er en uavhengig kunnskapsbedrift som i tillegg til å utvikle og drifte nettstedet Bratrening.no, yter rådgivende tjenester innen kosthold, trening og helse. I tillegg arrangerer vi treningscamper på Kragerø Spa og ønsker å utvikle med camper f.eks innen friluftsliv.

I en nettverden av masse informasjon kan dette oppleves som «støy» Mange klarer ikke å skille missinformasjon mot bra og riktig informasjon. Vi er trygge på vår plattform og ønsker å presentere kroppen som et verktøy for å nå sitt mål. Vi vil at treningen din skal være #bratrening for både kropp og hode!

Vi har som formål å inspirere til en livstil som gir en sunn kropp, forbedret helse og et rikere liv ved hjelp av positiv trening og aktivitet. Her kan du også stille spørsmål til oss om hva det skulle være: http://www.bratrening.no/forsiden/sporeksperten

Hjernen bak Bratrening.no er fantastiske Cathrine Borchsenius som også er gründer av Bramat.no og tidl brukt mye i tv2. Bramat.no er stort og brukes mye i blant annet Dagbladet. Bratrening.no har meg og flere andre meget kompetente herlige mennesker som til daglig jobber med trening og aktivitet.  Jeg er stolt over å kalle de mine kolleger og vi eier noen prosenter hver av selskapet, noe som selvsagt skaper eierforhold til det hele!

Du er vår inspirasjon, så når du først er inne på siden så husk å like oss på Facebook eller Twitter så du ikke går glipp av noe! Vi er også på instagram naturligvis #bratreningno

Hver tab har sin undergategorier med andre ord en drøss av inspirasjon

Hver tab har sin undergategorier med andre ord en drøss av inspirasjon

Her er noe av oss, klikk på bildene for deres personlige sider!

Cathrine Borchsenius

Cathrine Borchsenius

Isabel Helen Christoffersen

Isabel Helen Christoffersen

Helene Høimyr

Helene Høimyr

Vibeke Lugg

Vibeke Lugg

@bratreningno Hastag dine bilder med #bratreningno

@bratreningno Hastag dine bilder med #bratreningno

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Tanker om meg og deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s