Det er nå den beste delen av vinteren starter!

April på fjellet byr på sol, varme, bra snø, morsom snø og tryggere fjell.  Dette er tiden for topptur, bratt kjøring, park og generelt kos og lek i snøen!

Det som også er bra med April er at sykkelen kan luftes enten på landeveien eller i grusen. Kanskje åpner også en og annen lavlandssti seg straks varmen skrus på i Hemsedal. Nå begynner også klatreveggene blir solvarme og man kan være ute i mangemange timer uten å fryse!

Du skjønner jeg elsker kombinasjonen vinter og sommer, da er det så mange valgmuligheter. Det er derfor så utrolig kult å bo på fjellet, det er derfor Norge er beste stedet i verden å være UTE menneske i. De fleste har jo et snø-fjell å besøke ikke så langt fra hjemmet, og samtidig kose seg med vårens aktiviteter nede i dalene!

Vårens vakreste eventyr blir 17 maihelga/pinsen med toppturfestival i Stryn med Folven som base. Jeg ble spurt av Folven om jeg ville ta på meg dette og selvsagt. Du er velkommen med! http://www.stryn.no/sommerski/forside/17.mai-fest–pinse-og-toppturfestival.aspx?PID=4&M=NewsV2&Action=1

17 mai toppturfestival

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under ski, Sti og utforsykling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s