Test: Movement Fly Swatter 2013/14 mod

Som første i Norge fikk jeg testet denne skia, moro i seg selv! Førsteinntrykket og finishen på denne skia er helt enormt, enormt vakkert! Jeg ble rett å slett forelsket i designen, og med en orange Marker Jester 18 pro på,  så ble det helt rått. Dette er den bredeste skia bland Movement sine imponerende  37 frikjøring og toppturski. Movement er for øvrig kjent for sin Sveitsiske kvalitet!

Forholdene for test av en backcountry pudderski (150-125-145 i 12/13 mod) var ikke helt der denne helga. Men med en enorm rocker forran og bak så har du en lettsvingt ski, en som sitter godt på hardt snø og den tåler overraskende mye fart uten å slå. Oppkjørt bakke var moro, for du hopper på alt med stort smil, blir farten for høy så er det dog vanskelig å svinge kontrollert. Greit å vite før du drar inn i «lav farts «områder i full speed .. I parken flyr du lett avgårde, lett å manøvrere og du kan lande i alle stillinger, skia setter deg lett tilbake i posisjon.uansett!

Noe løssnø fant jeg, og følelsen er god. Den svelger det som er, slår lite tilbake, du får lyst å pounce på alt. Jeg testet Black Diamond Gigawatt et par mnd i fjor og følelsen er litt der men raskere respons da den har mye lavere svingradius. Men noe mere lekent skal vanskelig å oppdrive i denne bredden! Ser frem til fremtidig powpow nå!

Kjærligheten var dessverre ikke gjensidig, da skiene nå er på vei til freeride kjører for det Internationale Movement teamet, Pia Nic Gundersen. Pia befinner seg nå i Revelstoke, Canada å venter på sesongens første konkurranse (Freeride world tour) som er utsatt til torsdag på grunn av for mye snø. Herlig liv!

logo-movement@2x (1)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Utstyrs tips

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s