Den fantastiske møtedagen. Bergans, TV og trening

Torsdagen var jeg deilig stoka etter å ha møtt så utrolig flinke og fantastisk inspirerende mennesker. Jeg lar meg lett inspirere, og jeg elsker det!

Jeg startet hos Bergans på Hokksund med kjøretur kl 06 med lett snøvær og snøføyke, gjett om jeg ble sliten. Men Sponsorsjef hos Bergans fikk meg fort opp igjen med sin entusiasmen og herlige filosofi. http://bergans.no/ har jeg støtt på ofte med fjellsportfestivalen, Vinjerock multisport og fjellfilmfestivalen som jeg har vært en del av, og ikke minst via deres mange fine ambasadører. Jeg har lært de å kjenne som en entusiastisk klesprodusent som kan naturen og bryr seg om folk og natur. http://www.shrinking-horizons.org/ og http://www.mountain-people.org/ er et bevis på det. Det sier seg selv at det er en fantastisk følelse å få være på deres ambassadør team. Avtalen blir formalisert på nyåret!

Turen gikk så til sjefen i Bramat.no Cathrine Borchsenius. Cathrine står sterk som ernæringsfysiolog både i Tv2 og våre landsdekkende aviser og er en fantastisk dyktig, glad og inspirerende jente. bramat.no går meget bra, bratrening.no er nyetebalert men har allerede mange dyktige skribenter, det blir spennende hvordan denne delen går fremover men alt ligger til rette for at noe veldig bra kommer ut av det. Du må bare besøke oss!

Videre ble det møte med tv2 fantastiske Tess Erngren som har etablert seg som Norges beste hundepsykolog og har en positivitet fra en annen verden! Sammen diskuterte vi med en produsent om et nytt feel good treningsprogram. Blir sykt spennende hva vi ender opp med her, men noe blir det!  Det var meget gøy og spennende å bli satt inn i TV verden!

Sliten, superstoka,  lykkelig, inspirert og glad var det bare å plukke opp min venn Thale via en handletur på RÅ sport, før Hemsedalssnøen ventet på oss. Helgen kunne starte!

Tess og hennes verden: http://gooddog.no/

http://bratrening.no/ http://bergans.no/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Tanker om meg og deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s