Sommereventyret

Det store sommereventyret er over. Konklusjonen er at man kan gjøre noe med været. 3-4 dager med regn på to måneder kan jeg takke YR.no for. De har truffet meget bra, og når de ikke har truffet har været blitt bedre. Det har blitt syklet veldig mye, klatret en del, padlet litt, gått noe toppturer, opplevd festivaler og så mye kos at det er vanedannende! Jeg har vært med folk som gir meg energi, positive ja mennesker som gir av seg selv, og  har lyst å gjøre noe. Jeg har møtt så ufattelig mange spesielt herlige mennesker, kjenner jeg blir veldig inspirert av slike man plutselig møter på sin vei. Takk alle dere! Det er slike som dere som gjør mitt liv rikt.

Turen hadde mange planer men også en del alternativer i forhold til værmelding. Noen spontane ting har det selvsagt også blitt, Turen har blitt meget billig. Man kjøper lite mat, den maten man kjøper må spises opp med en gang, man bor gratis i bilen, i telt eller hos venner og familie. Den største utgiften er diesel og selvsagt noen utskeielser på festivaler. Utstyr har man nok av fra før!

Det har blitt tre perioder på Stryn med sommerski og masse kos. To sykkelfestivaler med vakre Son, og fantastiske Kongsberg. Ekstremsportveko var magisk med supert vær, mye sykling og megakos på Puddergården med masse hærlige mennesker. Parkliv i Oslo, Det ble besøk til søskenbarn i Ulsteinvik, sykling der og på Runde, hjemme til bror i Stranda og Søster og Mor i Verdal og Levanger med mine fantastiske onkelbarn. besøkt venner besøkt barndomsvenner , og til og med besøkt nye venner.

Høydepunktet ble kanskje Træna og Helgeland med supre turvenner, men Lofoten sviktet heller ikke der jeg alltid finner godt vær. Og det hele ble avsluttet med Vinerock i Jotunheimen, der jeg arrangerer multisportkonkurransen med stor suksess for 180 deltagere

Nå er planen å beholde sola i Hemsedal å bare kose meg med stisyklingen, utforsyklingen, klatringen og en og annen topptur. Reiselysten er ikke så stor nå, senga mi var ofte savnet, og man blir litt sliten naturlig nok. Med mye rising siste 1/2 året så ser jeg også frem til å ta opp kontakten med Hemsedølene igjen, jeg er nok glemt!

For meg som elsker aktivitet på mange arenaer synes jeg Norge er verdens beste ferieland. Lyst til å bli med på neste års Roadtrip? Jeg er klar!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

1 kommentar

Filed under tur, Uncategorized

One response to “Sommereventyret

  1. Tilbaketråkk: Sommerens roadtrip | tommy multisport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s