Ekstremsport Veko på Voss

Hva driver du med? Elsker både å stille og få det spørsmålet. Det å høre om andres lidenskap og fortelle om mine egne. veko er et sted der det er mye lidenskap, mye glede og selvsagt masse aktivitet. Når vi i tilegg fikk sol hele uken så sier det seg selv, det var sinsykt gøy. Her sykles det, padles, luftsport, ski, buldring, longboard og masse annet gøy.

Innkvarteringen ble selvsagt på Pudder Gården høyt over og øst for sentrum. Her bor Susanna og Keneth. Et par som jeg har blitt veldig glade i. De er så gode og snille og ønsker alle velkommen å gir hva de har! Her ble vi 8-9 herlige mennesker om ønsker alt godt for hverandre

For min del ble det mye sykling ned fra Hanguru heisen. Også kaldt Dinglo og Danglo. Helt supre løyper for min Santa Cruz , Nomad. Jeg anbefaller løypene sør for Heisen om du liker ikke for heftig utfor sykling, gjerne med en krafttig stisykkel, med litt leting finner du løypene som går helt ned i dalen. De øvre er lett å finne. Den helt unike dagen ble dagen med 600 hm med drit bra skikjøring på formiddag og 1500 hm deilig flytsykling på ettermiddagen kommer jeg til å huske lenge.

De blir mye after bike, afterski osv på veko før premieutdelinger, og dagens video fra dagens aktiviteter. Et meget godt stykke arbeid som blir sydd sammen på kort tid. Det er vel heller ingen tvil om at det blir mye fyll og mange driver ikke med noe annet enn å ser, men festival er jo festival. Det skaper stort liv!

Sitter nå hjemme i Levanger å hviler ut, i natt kommer venner fra Oslo og vi skal reise til Sandnessjøen, Dønna, Lovund og Træna. Det blir turer og padling og selvsagt Trænafestivalen på onsdag. Videre blir det klatring i Lofoten. MYE å se frem til!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Sti og utforsykling, tur, Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s