Stisykkelsesongen er godt igang i Hemsedal

Hemsilarunden ble sesongens første for meg. Det vil si ut fra mitt lille gule hus,ned til elva,over elva og mot Thorset og tilbake igjen. Fin kort tur som kan utvides. Sesongens andre ble en vakker opplevelse med Rjukandefossen, sætrene mot Karisetberget, opp berget og ned motstat side. Her har du utsikt over hele dalen. Måtte opp en tur til dit i dag,for å ta cruxene (de vanskelige partiene) som jeg ikke tok i går, og det gikk bedre. En god ekstraslynge og vips så var to timer gått. Så kom regnet og pang,der røk bolten som fester bak og fordel av sykkelen. Men så var jeg også fremme…Kult! Hjem til Giro`d Italia og en fantastisk kul etappe.

Til kvelds ble det en løpetur langs og over elva og en runde på Redcore (slyngetrening) i stua. Fullendt søndag med andre ord!

Har uten tvil opplevd kulere stier, selv i Nordmarka men det å få alle de fantastiske intrykkene underveis gjør meg lykkelig. Møtte også kun et menneske der ute i dag. På toppen av Karishaugen,men så i toppboka at jeg var sent ute. Kjølen er neste tur etter at ny bolt er på plass, her skal det være et nett av kule stier,ser frem til det. I mens så får jeg kose meg på temposykkelen opp Hemsedalsfjellet. Ja det er enten opp eller ned men vær og vind gjør opplevelsene i denne vakre naturen forskjellig. Nå er det å se frem til en helg på ski i Stryn,å vente på at downhill sesongen snart skal starte 18 juni. Og mye sikkert noen overaskelser i mellom der

Dårlig med blogging i det siste men nå skal det bli bedring. Mye gøy siden sist og alt har inkludert ski i Hemsedal og et par helger i Jotunheimen inkl High Camp som alltid ble en totalt magisk opplevelse. Og selvsagt nytt hjem. Superfornøyd

Reklamer

1 kommentar

Filed under ski, Sti og utforsykling

One response to “Stisykkelsesongen er godt igang i Hemsedal

  1. Renate Aslaksen

    Heeei lillegutt:D. Ser at du ikke kjeder deg og at endorfinene er i full actions!!:D. Komme til trøndelag litt å da!!Fantastiske fjell og fjorder her å vettu!!Maaas C»)..Have a nice weekend!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s