Det er dette livet handler om! Bevegelse,store synsintrykk og action. Topptur i Romsdalen

I fare for å irritere noen, så har jeg selvsagt ikke deffinisjonen på det gode liv. Men opplevelsen denne helga var enorm. Det å få være i bevegelse i en natur og i et lys,bilder ikke kan beskrive godt nok er lykke.  Det å få kjøre i slik puddersnø føles som det å fly, kanskje det nærmeste man kommer uten å ha vinger eller skjerm.

Friluftsfolk er et lykkelig folk med et humør jeg sjelden opplever i andre miljø jeg vanker i. Stemningen er høy, vi opplever lykke sammen. Denne helga åpnet noen også huset sitt for en fattig skibomsegjeng, det forsterker opplevelsen ennå mere. Kan hende at den Romsdalske mentalitetetn slo inn her. Takk Mali, du ble prikken over i,en

Romsdal opplever sin beste forvinter noensinne. fredagsens tur gikk opp Kjørskavtind, tvillingfjellet til Kirketaket, like enormt vakkert men sjeldnere besøkt. Godt var det at Ole Kristian Silset og co,startet før oss å la spor opp 40 cm pudder de 1600hm. Solen sto lavt men lyste opp selve fjellet. Lyset når solen går ned bak Trollveggens mange spir er noe av det vakreste man kan oppleve, her lyser det fra blått,til rødt og rosa.

Lørdagen gikk til Tusten,det lokale alpintanlegget i Molde. Like mye snø i skogen her, vind gjorde toppen til typiske norske forhold men lykken økt nedover fjellet, og denne dagen kjørte vi urørt snø dagen ut. Her at man et synsintrykk som man kun kan få oppleve i Stranda eller Narvik

Søndagen gikk vi til en enkel topp som lå vestvendt. Vinden slet i huset til Mali på natta, og dette kunne bli et godt valg. Været var som vi hadde blitt vandt til. Sol,sol,sol og det ble heldigvis mindre vind på dagen. På Toppen var det gjennomslagsskare det første 100hm men nedover var det flyt,flyt ,flyt. Mali møtte meg med Pepis max nede ved skihytta og helga var fullendt. Svelene på kjøkkenet gjorde lykken total. Ønsket om å dra tilbake til maset i Oslo var total fraværende, men med EM finale på radioen, og en dupp i «senga» bak i Geir Egil sin bil var vi «fort» hjemme.

Håper alle kan få føle denne intense gleden, på sin måte. Det måtte bli mitt julegave ønske til deg!

Tre dager til på ELIXIA så er det 4 mnd skibomsing. Livet er fantastisk. Bli med på tur!

Klikk på bildene for større. De fleste bildene er tatt av Geir Egil Budsberg

Reklamer

1 kommentar

Filed under ski, Tanker om meg og deg

One response to “Det er dette livet handler om! Bevegelse,store synsintrykk og action. Topptur i Romsdalen

  1. Hilde wenge

    Dette så fantastiskt ut! Jeg er en utflytta romsdaling men fortsatt sterke røtter der, og liker derfor veldig godt god reklame for romsdalsfjella. Skulle du eller noen av dine bekjente til romsdalen igjen så har jeg et superkoseligt, lite snerte hus til utleige bare et steinkast fra Mali sitt, fin beliggenhet med tanke på turer i romsdalsfjella.
    Spennende å følge bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s