Når høst møter vinter

Norge er et helt fantastisk land, et kontrastrikt land!  Å nyte de første varme vårskiturene, eller årets første parkgrilling, første downhilldagen eller glede seg til høstjakta. Og kansje aller mest er gleden med den første snøen for oss pudderelskere! Uanset hvor lite det er, eller når. I dag var dagen i Oslo,selv om værgudene bare hadde strødd et syltynt melislag så var det deilig! (Klikk på bildene for større)

Forberedelsene er i gang for ski. En del intervaller samt noen fine slynge og kettlebell økter for bena,rygg og mage. Viktig å være i form for å være klar allerede den første pudderdagen.

Planene for hva vinteren skal bringe er mange. Årskort i Hemsedal er kjøpt, samt ordnet årmålsleilighet så er klar for åpningsdagen der 5 november.  Men satser på sesongåpning før det! Denne vinteren er det satt av 3-4 mnd til til ski.  Nyåret blir i Japan, planen videre er Iran, Marokko så Alpene. Men skal også ha mine Hemsedalsdager.

Men først skal jeg avslutte Downhillsykkelsesongen med entusiastene i Traktor Bike Park i Søndre land.  Traktor Bike Park

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under bilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s