Hemsedal er best om sommeren

Kansje en litt tøff påstand, og mener nok ikke det i desember. Men nå som anlegget er sommerstengt er suget stort. Hafjell er uten tvil norges beste downhill anlegg med over 14 nedkjøringer. Hemsedal har 3, men tre fine. Fra en skikkelig flytende parkløype, til Dh løypa, psyko som har blitt veldig fin. Også Aron i Drammen er helt fantastisk men Hemsedal har sjel, sjarm, eventyrlystne, godt miljø og vennlige innbyggere.

Helgen ble startet i tørre fine løyper, dugregnet kom etterhvert men såpass lite at først i 14 tia lørdag ble det antydning til gjørme. Etter en deilig lang dusj var det bare å pynte seg for nå ble det skalldyrsaften på kafen med  så mye hummer mm. vi orket. Kvelden ble avsluttet på Kjøkkenkroken

Søndagen var relativt gjørmete men sol og lettskyet,og deilig flyt. Hærlig. Og jeg ble siste pasasjer på årets sykkelsesong. Satser på å være den først på vintersesongen. For årskoret er kjøpt, ski levert til prepp og årmåslleilighet på Ulsåk. Leier leilgheten over VVS butikken. Nå er det under to mnd til åpning. I mellomtiden blir det stiturrer, Hafjell,Grefsenkollen og Aron! Det korter nok ventetiden,veldig.

PS,vært lite blogging i sommer pga feil i systemet. Men feilen rettet så når blir det mere aktivitet. Hatt ca 42.000 gjester siden jeg startet,så da er det gøy!

Reklamer

1 kommentar

Filed under Sti og utforsykling

One response to “Hemsedal er best om sommeren

  1. Anders

    Tøffe ord Tommy, men du setter fokus på at sommeren også er topp i Hemsedal 🙂 Jeg er nok en typisk snøentusiast, men Hemsedal har mange gode tilbud, og downhill løpya i Hemsedal ser veldig fristende ut. Jeg har ennå tilgode å prøve sporten.

    Kanskje du kan introdusere noen av oss andre for dette neste sommersesong?
    Hilsen leiesamboer i kollektivet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s