Sesongen er over for i

Årets siste konkuranse er over. Nok en konkuranse som ikke ble slik jeg ville resultatmessig i Hemsedal Challenge

 

Likevell var det en veldig bra konkuranse og en veldig god opplevelse. Etter en periode med en kropp som ikke fungerer så fungerte det bra denne gangen. Årets form er langt fra den som var i 07, det tatt i betraktning så var nok toppfarten inne denne helga.

 

Etter 6 timer multisport med høy fart, så var lysten til å fortsette mange timer til stor. Både jeg og Johanna ønsket ikke ågi oss nå, det er en god følelse å det var grisegøy. Vi satset på toppene på begge sidene av Hemsedal, men dessverre var det for få poster, og lite poeng til at vi havnet i teten, tross nesten 3000 høydemetere på klokka.

Nydelig helg med gode venner

Personlig synes jeg multisport varianten der variasjonen lønner seg bedre til 09, og også utholdenheten gir litt mer poeng og lokal kunnskap gir mindre fordeler. Dog var arrangemanget veldig bra som alltid, og løypelegger Reto hadde gjort en god jobb.

 

Samarbeidet mellom meg og Johanna gikk prikkfritt, håper Johanna hadde en  så god tur at hun vil prøve mer multisport og også være sammen med meg flere ganger. Hun imponerte stort. Tviler på at andre jenter har hatt hennes løpefart, og i tilegg samme tøffheten på sykkel som henne. Dette inkluderer også vinnerlaget for jentene som jeg kjenner godt!! Våre Craft multisport jenter vant i år igjen. Helt fantastisk bra!!

 

Johanna hadde full kontroll på orienteringen, sinsyk bra løpefart. Jeg måtte opp i toppfart for å holde hennes fart i vanskelig løpeterreng. Konsentrert, oppmuntrende, glad og rask i alt hun foretok seg. Nå har vi en god erfaring bedre, som gjør oss bedre til neste gang. Håper det blir en neste gang sammen!!

 

Ok, er skuffet over plasseringen men slik er det. Vi gjorde det vi ble enige om på forhånd fult ut, det gjorde oss nok blinde underveis i konkurransen. Veldig fornøyd med banketten , og Downhill syklingen i anlegget søndag. Det var dritt kult for å si det mildt!!

 Sesong oppsummering vil komme plutselig

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under konkuranser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s