18 dager til verdens hardeste Ironman

Hvem kan ikke bli inspirert av Tour de France!! For en fantastisk etappe i dag. Men pdr boksen tok opp etappen var jeg å kjørte over Sollihøyda, til Sunnvollen og tilbake. Solli tok jeg på 18 min fra krysset, fin fart. Returen også bra. Ikke akkurat fjelletappe men fikk en bra økt.

Ikke minst når jeg pungterte på begge hjulene å måtte løpe med sykkel tilbake til Sanvika for en ekstra slange. Aldri punktrert på begge før men et stort hull i asfalten gjorde susen der gitt

Formen er ok men har enuke med tøff trening forran meg. I fjor på samme tid syklet vi Galibier, croix de fer, og alp d`huez. Samme som det skal sykles i morgen på TDF. Se den, det blir kamp og fantastiske bilder!!!

Bilde fra Alp d`huez i fjor

Jo henger etter i forhold til 07 og et par kilo for tung men siste intensive uker skal gjøre noe med det

Jo Norseman bli tøft, ryggen er vondt men hået er at alt skal gå seg til å bli bedre enn noensinne på en Ironman distanse!!! For de som ikke vet En Ironman distanse er 3,8 km svømming,180 km sykkel og en maraton til slutt. Norseman har i tilegg ca 5000 høydemeter å forsere

Limer inn mail fra arrangøren i dag, ikke nok med å løpe opp Gaustad toppen, vi skal også ned igjen.

Norsk oversettelse.

Viktig melding til alle utøvere i Norseman 2008 og deres support-personer.

Heisen ned fra Gaustatoppen kommer dessverre til å ha veldig begrenset kapasitet i august på grunn av tekniske forhold utenfor vår kontroll. Allikevel planlegger vi fortsatt med målgang for ”sort t-skjorte” på toppen så sant været tillater det. Det blir noen viktige endringer i forhold til beskrivelsene i User Manual og Support Manual.

Alle utøvere og alle support må gå ned igjen fra Gaustatoppen etter målgang. Dette er slik det første Norseman Extreme triathlon ble arrangert i 2003, og slik Norseman Crew Race blir arrangert hvert år. Det er absolutt gjennomførbart, og vi vil gjøre ned-turen så trygg som mulig, også i mørket.

Det vil være nødløsninger tilgjengelig hvis noen er så utmattet på toppen at de ikek kan ta turen ned på egne ben.

Det vil bli ekstra mat og støtte tilgjengelig på toppen slik at dere kan komme litt til krefter igjen før turen ned.

Det vil bli satt opp skilt og lyssticks langs stien i fjellet slik at ingen går seg bort. Vi kommer også til å organisere grupper med guide for nedturer sent på kvelden.

På følgende områder kommer vi til å følge løpsreglene enda strengere enn vi vanligvis har gjort:

1.                  Før man slippes inn i fjellet må både Deltagere og Support bringe med seg en ryggsekk med varme og tørre klær, ekstra mat og drikke, lommelykt osv, som beskrevet i User Manual. Hvis ikke du har med det nødvendige utstyret for å fullføre løpet oppe i fjellet, blir du sendt nedover til ”hvit t-skjorte” målgang. Vi kommer ikke til å gjøre unntak fra dette, uansett hvordan du ligger an i konkurransen og hvilken form du er i ved sjekkpunktet.

2.                  Deltagere som virker så slitne i stigningene oppover fra Rjukan til Gausta at vi vurderer det som ikke forsvarlig å fortsette opp og ned i fjellet, blir henvist til ”hvit t-skjorte”-målgang. Avgjørelsene som treffes av våre ”cut-off” dommere er endelig og udiskutabel.

3.                  Vi vil vurdere værforholdene enda mer nøye enn vanlig når vi bestemmer om vi skal slippe deltagere opp i fjellet eller benytte alterativ ”sort t-skjorte”-målgang

På alle andre områder går forberedelsene til Norseman Xtreme Triathlon 2008 som planlagt, og vi vil være klare til å ønske dere velkommen til Eidfjord og Gaustatoppen om mindre enn tre uker. Vanntemperaturen i Eidfjord er for øyeblikket i overkant av 14 grader, og vi forventer at solen skal bringe den oppover i løpet av tiden som gjenstår.

Vi sees.

Hilsen Norseman-gjengen

 http://www.nxtri.com/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Tanker om meg og deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s