Padling,sykling,ski eller klatring. Det er vår i Oslo

Ble litt småforkjølet etter Forrige konkuranse helg men ikke noe annet en litt tufs og litt såre øvre luftveier. Da er det godt med hjemmehelg i Oslo med Gullrekka på Tv, laang frokost og rolig sykkeløkt i Maridalen og opp på Grefsenkollen.

Fortsatt skimuligheter innover i marka, og mye aktivitet på fjorden bak meg. Jo det er vår og 10* og sol føles ut som en fullgod sommerdag. Har foredrag for ELIXIA Education i morgen og måtte si nei til Camping og padling med Ellen og co. Ikke akkurat AlpDues, Sørlandkysten, eller Jotunheimen men samtidig kan man få en smaksprøve i «light» versjon her i Oslo. Får plukke frem klatreutstyret også nå. Oslo er faktisk veldig bra for en multisporter og friluftsmenneske. Og ikke lengere enn en bil eller flytur, til de større prosjektene.

Har kontroll på formen men ikke kommet 100% i gang. Får legge en god treningplan frem til Ironman Nice 21 juni. Det vil inkl Toppturer i Lyngen neste helg, sykling og svømming i Mallorca neste tirsdag. Ellers står ski i fokus fortsatt over High camp på Turtagrø 9-12 mai. Villmannen (vintertriatlon) helga før men 1 mai festival i Hemsedal vinner nok den kampen

www.frikransen.com/multisport

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Tanker om meg og deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s