1. og 11. plass i Harstadfjellrennet for Gry og meg (for min del med arma i fatle)

1.& 11. plass i Harstadfjellrennet for Gry og Tommy
Rennet som i siste liten ble reddet av nysnø ble en fanstastisk opplevelse for både arrangør og deltagere. 29 gutter og desverre kun to jenter stilte til start i strålende sol og masse deilig snø. Med bla. ex. sykkelproff Ole K. Silset var det forventet stor fart opp.
For Gry sin del ble det oppskriftsmessig seier, totalt hadde det blitt 13. plass i gutteklassen. Jeg har hatt nesten 6 uker på sofaen kun med lett trening siste ukene grunnet skulder ut av ledd og hjernerystelse. Stilte med armen i fatle for å forhindre å slå opp skaden. Med dette som utgangspunkt ble en 11. plass et fint resultat.
Rennet i seg selv var bra organisert. «Banketten» eller dansen på Batenfjord motel ble også en fin og hard opplevelse. Dette rennet har stort potensiale og vi anbefaler det på det varmeste. Hele renntraseen kan ses fra start/mål så det er faktisk veldig publikumsvennlig! Snøforholdene er vanligvis meget bra og utsikten fra toppen er fantasisk.
Det er nesten litt synd at man på en så nydelig dag i så vakre omgivelser skal gå fortest mulig opp og ned, uten å helt å få nyte omgivelsene. Heldigvis ble noen bilder tatt underveis. Se bildeserie på bildesiden.
Vi ses neste år. Tommy
Se også http://www.harstadfjellrennet.net

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under konkuranser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s