Overbelastning

Jo bena er overbelastet og treningene blir ikke lettere tross 1/3 av treningen som i mars-sept. Ligger vel på 10-20 timer i uka nå med en intervalløkt på 3-4 og resten langkjør 1 i forsjellige bevegelsesmåter. Hvor overtrent jeg er, kan jeg ikke si men nå må jeg ta dette seriøst da jeg har trodd at resitusjonstreningen skulle løsne det av seg selv.

Når siste konkuranse var over følte jeg meg ikke spessielt sliten men  ble samtidig syk, dette gjorde resitusjonen veldig dårlig på begge deler. Dette på et tidspunk som passet dårlig. Det meste at lår fascieren, medialis og gracias står i spenn og mye knuter, litt som å kjenne på bobleplast og som å la fingrene dra over gitarstrengene!!! Fra i dag av blir det mye tøyinger og egenmassasje og minst en runde på massasjebenken i uka. Fy det gjør vondt!!!!  Håper dette løsner snart men jeg har også god tid så har kontroll!! Men frykktelig kjedelig at alt av trening går så tungt, tross lav fart

Men i morgen blir det ski i nyankommet pudder i Hemsedal, det gjør bra for hele organismen, ikke minst det positive hormonene!!! Men først middag og vin med multisportvenner.

 

http://www.frikransen.com/multisport

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Tanker om meg og deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s